Karahüseyinli İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://karahuseyinliiho.meb.k12.tr
Adres : KARAHÜSEYİNLİ MAH. FATİH SULTAN MEHMET CAD. KARAHÜSEYİNLİ ORTA OKULU BLOK NO 233/2 ARSUZ / HATAY
VİZYON : Davranışlarımız için eğitim Bilgi için öğretim Bütünlük için iletişim Sağlıklı bireyler için KARAHÜSEYİNLİ İMAM HATİP ORTAOKULU Küresel dünyada; Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, Türkçe´yi doğru ve etkili kullanabilen, kendisinin farkında olan, düşünerek hareket eden, •araştıran, yaratıcı, sorunlara çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir .
MİSYON : İnançlı, kendine güvenen, hedefi olan ,teknolojiden yararlanan, karakterli,mutlu ,bir üst eğitim kurumuna ve hayata kendini hazırlayan Madde ve Mana´yı ruhunda harmanlayıp, Bilgi ve Hikmet´i önüne alarak geleceğin önder bireylerini yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer-Klima
Servis : Yok
Ulaşım : Dolmuş
Yerleşim Yeri : YERLEŞİM DAHA ÖNCE KARAHÜSEYİNLİ KÖYÜ İKEN BÜYÜKŞEHİR OLDUKTAN SONRA ARSUZ İLÇESİNİN KARAHÜSEYİNLİ MAHALLESİ OLDU.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 56 KM./HATAY - 25 KM./ARSUZ
Kontenjan Bilgileri :